Étterem - Vendéglátás

Családi összejövetelek,
rendezvények
akár 150 főig

Várunk a teraszon

A JAM Restaurant & Cafe 40-50 fős terasza önfeledt beszélgetési lehetőséget kínál vendégeinknek. Szelesebb idő esetén 50 fős üveges teraszunk nyújt biztonságot az időjárás viszontagságai elől.

Töltsd le az étlapot!
Töltsd le az étlapot!

Kapuvár szívében

A JAM Restaurant & Cafe Kapuvár szívében, csendes helyen, a forgalom zajától távol, de rengeteg parkolóhely szomszédságában tölt be egy olyan gastronómiai űrt, melyre már régen szüksége volt Kapuvárnak. Nálunk, ha a gyerekek megunták az asztalnál ücsörgést, bátran kimehetnek a szomszédos parkba, vagy az utcára játszni.

Image

Minden korosztály számára
kínálunk kikapcsolódási lehetőséget

Vendégeink akár az étterem bár részében, is helyet foglalnak, ha egy finom kávét, vagy egy egzotikus koktélt szeretnének elfogyasztani. Ha a Gastro túra mellet, egy kis sportra is vágynak, nyugodtan kipróbálhatják tehetségüket a JAM BOWLING pályáin.

Rendezvények
Rendezvények

150 főig

Különterem
Különterem

30 fős

Akkor irány, a JAM!

1. Rendezvények - Családi összejövetelek

Legyen lakodalom, osztálytalálkozó, vagy csak egy üzleti megbeszélés.

3. Strike

... és a szó, amit ha nem ismersz, okvetlenül meg kell ismerned! STRIKE = Tarolás a BOWLING golyóval! Gyere, és próbáld ki magad! Hölgyek számára könnyebb bowling golyó, és természetesen mindenki számára segítő szabálymagyarázat.

2. Üzleti megbeszélés

Free WiFi, csendes kényelmes sarok, vagy akár egy 30 fős különterem szolgálja az igényeket. Rajtunk nem múlhat, az üzletkötés sikere!

4. Dohányzás

Dohányzó vendégeinknek is kényelmes esőtől védett helyet biztosítunk úgy, hogy szenvedélyükkel ne zavarják nemdohányzó társaikat.

...és amivel még várunk